Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace zastupitelů za KSČM z 1. zasedání ZMH dne 7. 11. 2014

19. 1. 2015

Hlavními úkoly prvního zasedání Zastupitelstva města Havířova bylo zvolení vedení města. Zastupitelé schválili, že Rada města Havířova bude pracovat i v tomto volebním období v počtu 11 členů, z toho 4 uvolnění funkcionáři a to primátor a 3 náměstci, náměstek primátora pro ekonomiku a zároveň statutární zástupce, náměstek pro ekonomiku a správu majetku, náměstek pro hospodářský rozvoj a náměstek pro sociální rozvoj.

 

Primátorem byl zvolen Bc. Daniel Pawlas za KSČM, náměstkem pro ekonomiku a správu majetku Ing. Eduard Heczko – KSČM, náměstkem pro hospodářský rozvoj Bc. Ivan Bureš – ANO 2011 a náměstkem pro sociální rozvoj

Mgr. Daniel Vachtarčík.

 

Členy Rady města Havířova se mimo uvedené uvolněné funkcionáře stali za KSČM Alice Hegyi, Mgr. Tomáš Ptáček a JUDr. Štefan Langer, za hnutí ANO 2011 Josef Bělica, Peter Hrabčák, Róbert Masarovič a Alena Olšoková.

 

Zastupitelstvo taktéž zvolilo dva své výbory a to finanční výbor, jehož předsedou byl zvolen Ing. Zdeněk Osmanczyk z ČSSD a za KSČM v něm budou pracovat Ing. Miloslav Hanus a David Ondráček. Kontrolní výbor bude vedený předsedou Bc. Markem Plawným z KDU ČSL a za KSČM se stali členy Ing. Karel Žák a Ing. Jiří Šebesta.

 

Klub zastupitelů za KSČM