Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ples 2020

10. 2. 2020

PŘÍŠTĚ PŘIJĎTE TAKÉ………….

V sobotu  18. ledna proběhl v PZKO  Na Zborůvce tradiční ples, který každoročně organizuje Městský výbor spolu s Klubem zastupitelů za KSČM.

I když tentokráte jsme postrádali některé své stálé návštěvníky (zdravotní problémy, bohužel, v našem kraji jsou v současnosti velice časté), těm, kdo přišli, se „u nás“ líbilo.

Zahájení proběhlo trošku netradičně: po uvítání místopředsedou  Vladimírem  měla slovo Marie, která kromě organizačních záležitostí přidala i hezkou básničku s přáním Šťastného roku 2020.

Na parketu bylo dostatek místa, takže se všichni dobře vytancovali. Byli jsme svědky i krásných tanečních kreací, které návštěvníci dovedli předvést.

Úspěch měla i bohatá tombola, podařilo se prodat všechny losy a výherci se radovali z pěkných  cen. Děkujeme tedy všem, kdo do tomboly přispěli a tak se také zasloužili o dobrou náladu. Pochvalu zaslouží zvláště ZO 45, která dala celých 6 věcí, jejichž výhra snad potěšila všechny, kdo si pro ně přišli.

Tady  se obracíme na ty organizace,  které snad na  pomoc, účast, dáreček do tomboly zapomněli, aby se to příště nestalo.

 

Poděkování patří všem, kdo se do práce s plesem jakkoli zapojili, ať už jsou to  členové organizační komise pod  vedením Vaška Kubelky, členové MěV KSČM, členky LKŽ  a ZO 5 ČSŽ. Velká pochvala je samozřejmě pro naše šikovné, obětavé kuchařky, které jsou naší velkou oporou.

                      A příště?  Nashledanou

 

 

Marie Kročková

foto: Karel Žák

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ples 2020