Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ples 2016

10. 2. 2016

I letos proběhl 30. ledna již tradiční třešničkový ples, který organizuje Městský výbor KSČM nejen pro své členy, ale i příznivce. Vyprodaný velký i malý sál svědčí o jeho oblibě.

3.jpgHosty přivítal předseda MěV, popřál všem dobrou zábavu, taktéž přivítal i návštěvu koaličních partnerů z ANO.
Ke každému pořádnému plesu patří i předtančení a letos se opravdu vydařilo. Zatančit nám přišli mistři republiky ve třídě Junior 2 v latinskoamerických tancích Daniel Braš a Frances Převorová.


Vystoupení se velmi líbilo, avšak i všichni účastníci, kteří to tak dobře neovládají, si rádi zatančili při hudbě Duo Cherry ve velkém sále nebo diskotéce Karla Chrápka v malém sále, kde zejména mladší osazenstvo vytvořilo dobrou atmosféru.
A protože i při tanci vyhládne, připravily naše kuchařinky tradiční řízek nebo kuře a nechybělo ani to pi4.jpgvečko nebo štamprlička, což taktéž na každý ples patří. Bez pomoci celého štábu organizátorů, by taková akce nemohla proběhnout, proto jim patří poděkování.


Věříme, že se všichni těšíme na další ples v roce 2017 nebo na jiné společenské akce pořádané Městským výborem KSČM v Havířově.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ples 2016