Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zase jsme se sešli, bavili...

8. 4. 2017

Místo tradiční Předmájové veselice, kterou každoročně MěV KSČM v Havířově připravuje, jsme letos uspořádali Jarní veselici. Uskutečnila se – jako všechny naše zábavy – v PZKO Na Zborůvce v sobotu 25. března.

Z organizačních důvodů bylo zvoleno toto datum a zdá se, že to nebylo datum nejlepší. Přivítali jsme totiž v sále mnohem menší počet návštěvníků, než tomu bývá jindy. Ale musím přiznat, že na úroveň zábavy to nemělo vůbec žádný vliv. Naopak – tanečníci si pochvalovali dostatek prostoru na parketě, kde jindy na nějaké velké tančení chybí místo.

K poslechu, ale hlavně k tanci, hrála nám již známá skupina Duo Cherry. Jako vždy bylo postaráno o dobré občerstvení, koláče byly rozprodány velmi brzy, kuchařky sklidily velkou pochvalu za večeři – guláš.

Za organizátory přicházeli často lidé s dotazy, proč se končí tak brzy a hlavně – jestli se zase v dubnu bude konat ta naše tradiční „Předmájová.“ Museli jsme je zklamat. Prodlužovat se dnes nebude a sejdeme se až na oslavách 1.máje. „To je ale škoda“, slyšeli jsme mockrát. „Tak se dobře bavíme a musíme končit“, přemlouvali nás hosté. To pořadatele samozřejmě těší, ale pořádek musí být. A tak opravdu nezbylo ani těm největším vytrvalcům  než se rozloučit s tím, že se příště určitě zase sejdeme.

Poděkování patří všem, kdo se o zdárný průběh  zábavy zasloužili, ať jsou to členové organizační komise, členky LKŽ, členové strany, sympatizantky a samozřejmě „naše“ kuchařky.

A na vás všechny se obracíme s výzvou o pomoc nebo účast při všech dalších  našich akcích.

 

Marie Kročková