Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v nohejbalu

23. 8. 2012

 

Potřetí se uskutečnil turnaj v nohejbalu o putovní pohár zastupitelů za KSČM na tenisových dvorcích Sport servisu Paulát v Havířově - Městě.
 
Devět družstev nastoupilo, aby si změřili své síly. Věkové zastoupení bylo napříč generacemi. Počínaje nejmladší slečnou Tomanovou a konče již zralým věkem Milošem Holeksou. V turnaji startovala i dvě družstva smíšená. Velké zastoupení bylo i z řad rodinných příslušníků či známých, kteří přišli hráče v jejich klání podpořit. Krásné letní počasí, dobrá pohoda, to vše bylo průvodním jevem tohoto turnaje.
 
Na prvním místě se umístilo družstvo vedené Eduardem Klemšem
 
Druhé místo obsadilo družstvo pod vedením Václava Kisse
 
Třetí místo obsadilo družstvo pod vedením Stanislava Tulise
 
Na čtvrtém místě se umístilo družstvo vedené Karlem Ďurkáčem
 
Ceny účastníkům předal ing. Jiří Šebesta, předseda Klubu zastupitelů za KSČM v Havířově. Pro pracovní vytíženost se omluvila PaedDr. Milada Halíková, poslankyně PS PČR a kandidátka ve volbách do Senátu v obvodě č. 74, která zaslala družstvu, které obsadilo 1. místo, láhev sektu.
 

Opékaná klobása, vychlazený Radegast či nealko nápoje pomohly k regeneraci všech účastníků turnaje. Hodnocení akce - snad jen v superlativech - jelikož se na místě hlásila družstva již pro rok 2013. 

 

Náhledy fotografií ze složky Nohejbal 2012