Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava 1 Máje-Svátku práce

4. 5. 2012

 

Tak jako každý rok, tak i letos jsme se opět sešly 1 Máje v PZKO na zborůvce, na akci kterou pořádala KSČM a oslavily svátek práce.
Měli jsme možnost být na oslavě od samého začátku tak jsme si všimli jak rychle se zaplňovaly venkovní lavice a stoly našimy členy, ale i sympazinanty kteří dorazily v hojném počtu.
 Na začátku oslav se představily naši hosté, delegace v čele s naší Váženou soudružkou a poslankyni parlamentu Miladou Halíkovou.
Každý z nich měl k nám krátký proslov a myslím si, že nám Všem kteří jsme tam byly dodali odvahu a hlavně další sílu bojovat proti téhle prokorupční pravicové vládě poskládané samými zloději a lháři!
 Po proslovech naší delegace, jsme si poslechli Píseň práce na kterou navázala skupina Yvety a Jarka a hostující kapela z Pardubic, kde jejich člen se postaral o zábavu nejen zpěvem, ale i několika vtipy a imitováním slavných.
K tomu všemu jsme si pochutnali na výborném občerstvení v podobě jelítek, guláše, bramboráku či grilovaných klobásek a mnoho dalšího. I na děti se na naší akci myslelo. Aby se nenudily bylo pro ně připraveno zdobení perníčků či hraní šipek.
   I když zprvu počasí naší akci přálo, vystřídala jí menší dešťová přeháňka, ale i přesto nikomu to náladu nepokazilo a zábava pokračovala dál až do pozdních večerních hodin.
 
                                                                                                          

 

 

Náhledy fotografií ze složky 1. Máj