Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce v Havířově se zdařila

16. 6. 2011

 

Již tradičně se setkali komunisté a jejich sympatizanti z Havířova, Českého Těšína a Třince na IX. společensko – sportovním setkání.
 
Tohoto setkání se také zúčastnili přátelé z Polska, (KSS) Slovenska a delegace odborářů z Bohumína.
 
Za krásného počasí probíhaly sportovní soutěže jak družstev jednotlivých měst, tak i klání individuální (zastupitelé, občané hosté atd) Pro děti organizátoři připravili soutěže a jízdu na ponících. Domácí kuchyně a hudební duo Yveta + Jarek doplnili příjemnou atmosféru. S velkým úspěchem se setkalo vystoupení folklórního souboru Havířovské babky. „Je škoda, že nepřišlo více občanů z Havířova“ řekl místopředseda OV KSČM Karviná s. J. Charvát. Účast činila kolem 300 osob. Snad to bylo zapříčiněné změnou místa. Jedno z družstev vytvořili PeadDr. Milada Halíková – poslankyně PS PČR, předseda MěV KSČM v Havířově s. František Fic a přítomní zastupitelé, čímž strhli k soutěžení i ostatní přítomné občany.
 
Odcházející občané hodnotili akci jako zdařilou. Poděkování za tuto akci patří všem organizátorům, ať již se jedná o MěV KSČM Český Těšín, Třinec či Havířov, kde se tato akce uskutečnila.